Videospot so rockerji posneli ob impresivnih ostankih srednjeveškega gradu Haasberg
Skupina San di Ego še vedno trdno brani okope pravega rock ‘n’ rolla, njihova glasba pa je našla zvesto občinstvo. Rockerji so izdali že četrti studijski album, ki nosi naslov »Na drugi strani strahu«, in je izšel 8. novembra. Tukaj je singel Skrita in tiha, ki je najavljal izid albuma.
foto: Dare Brenko

San di Egovci so v zadnjih letih dodobra koncertno prečesali Slovenijo, med drugim so nastopili na vseh večjih festivalih, koncertih. Še vedno pa jim, kot pravijo »največ pomeni pristen stik z občinstvom, ki najbolj pride do izraza ravno na klubskih koncertih, ko se meja med odrom in občinstvom zmanjša, ko začutimo ljudi, ko dihamo z njimi, za glasbo, takrat nam res kri po žilah hitreje steče.«

Četrti studijski album »Na drugi strani strahu«, tako kot člani benda, nikakor ne pristaja na kompromise. Prinaša čistokrvni rock n’roll, ki najbolje deluje izven cone udobja, izven okvirjev in pravil.
Avtor vse glasbe in besedil na albumu je baskitarist zasedbe, Mitja Kobal, aranžma pa je skupno delo vseh članov skupine: Matica Nareksa na vokalu, Matica Ajdiča na električni kitari, Jureta Dolesa na bobnih ter bas kitarista Mitje Kobala. Videospot za singel »Skrita in tiha« je ekipa snemala ob impresivnih razvalinah srednjeveškega gradu Haasberg iz 12. stoletja, režisersko taktirko je držal Perica Rai, fotografije pa je posnel Dare Brenko.

Videospot za singel »Skrita in tiha« je ekipa snemala ob impresivnih razvalinah srednjeveškega gradu Haasberg iz 12. stoletja, režisersko taktirko je držal Perica Rai, fotografije pa je posnel Dare Brenko.