Čeprav so San Di Ego koncertno precej aktivni, so vseeno našli čas ter posneli material za novo, že tretjo ploščo, ki naj bi izšla letos jeseni. Zdaj pa je prišel čas za izdajo prvega singla z videospotom, ki nosi naslov ‘Zdaj je čas’. In če fante vprašate za kaj je zdaj njihov čas, bi bil odgovor enostaven: Stopiti še na eno stopničko višje in znova dokazati, da so San di Ego
najbolj uspešnih rock skupin v naši domovini.

Besedilo novega singla si sicer lahko vsak interpretira po svoje, vendar na splošno govori o frustracijah, ki jih gojimo v sebi zaradi nezaželene preteklosti ali sedanjosti. Pride pa čas, ko se lahko tega osvobodimo, povemo naglas kaj nam ni prav, kdo v resnici smo in zaživimo življenje kot si ga želimo.
Spot pa je vsekakor največje presenečenje. Posnel ga je Perica Rai, ki si je vzel kar precej umetniške svobode in s svojo interpretacijo pesmi posnel pravo pravcato grozljivko, ki ne bo nobenega gledalca pustila ravnodušnega.
Snemanje je trajalo dva dni in je potekalo na dveh lokacijah. Fantje so svoj del posneli v Parku vojaške zgodovine v Pivki, kjer so se soočili z izredno nizkimi temperaturami. Ironija pa je bila v tem, da je bilo v zapuščeni vojašnici, kjer so snemali, še bolj mraz kot zunaj, zato so se greli kar zunaj na snegu.
Zgodba, ki se v spotu odvija, pa se je snemala v Brivnici Barber room by Edis v Novem mestu, v njej pa je glavno vlogo odigral uspešen slovenski fotomodel Tina Mentol, ki se je v vlogo odlično vživela in prepričljivo odigrala serijsko morilko.
Ogled torej ni primeren za mlajše od šestnajst let brez spremstva staršev ali enostavno za preobčutljive.