SAŠA ANTIĆ V VLOGI TV VODITELJA:
LIVE STREAM PROMOCIJA NOVEGA ALBUMA ALEJUANDRA BUENDIJE JUTRI NA FACEBOOKU (DALLAS HR IN JUTRANJI.HR)

Tokrat vam predstavljamo prav posebno LIVE STREAM PROMOCIJO albuma ‘ŠKRINJA’!

Saša Antić aka Alejuandro Buendija bo JUTRI, v petek, 20. novembra ob 20:20 na Facebook straneh: Jutranji hr in Dallas Records (official page) V ŽIVO, z BREZPLAČNIM prenosom predstavil aktualni album ŠKRINJA.

Prenos bo trajal malo več kot eno uro, celoten šov pa bo predstavljen v obliki televizijskega šova, Saša Antić, splitski glasbenik, pa bo glavni MC zagotovo odličnega šova. V studiu bo Saša gostiL zvezde hrvaškega hip –hopa, ki so bili gosti tudi na njegovem albumu Škrinja, nekaj pa bo tudi gostov presenečenja. Tune in!

Saša Antić aka Alejandro Buendija v novem singlu s prihajajočega albuma, ki bo izšel pri založbi Dallas Records, ‘ŠKRINJA’, secira trenutno družbeno situacijo – na koncu pa poda še univerzalno navodilo preživetja v tej današnji nadrealistični situaciji – prepustite se trenutku, prepustite se plovbi na trdnem želvjem hrbtu. Kaj pa nam drugega preostane?

‘Pesem je nastala to pomlad na intergalaktičnem druženju s prijatelji. V baru smo se družili nekaj večerov, tam smo spesnili tole pesem, posvečeno želvi, temu krasnemu in nesebičnemu bitju.’ – Saša Antić

Album “Škrinja” je nastajal med pomladno karanteno. ‘Želel sem realizirati glasbene ideje iz preteklosti, potopil sem se v glasbene žanre, ki jih do zdaj nisem realiziral. Zelo sem zadovoljen nad rezultatom!’, nam je še zaupal Saša Antić, sicer član priljubljene dalmatinske skupine TBF.