Največja hrvaška in regionalna zvezda, Severina, je sinoči v družbi sodelavcev, prijateljev in oboževalcev imela uradno predstavitev svojega 12. albuma po vrsti – Halo. Na albumu je 17 pesmi. Glede na to, da je bil izbor pesmi res skrbno pripravljen, so mnogi prepričani, da smo dobili naslednika zelo uspešnega albuma ‘Dobrodošao u klub’.
Album ‘Halo’ vsebuje vse žanre pop glasbe s primesmi značilnega Severininega zvoka. Si lahko predstavljate, da velike uspešnice kot so ‘Štikla’, ‘Gas gas’ in ostale večne balade, poleg Dalmatinke, npr., ‘Virujen u te’ in ‘Grad bez ljudi’ izvaja katera druga pevka? Čeprav Severine niso nikoli imenovali kantavtorica, je znano, da je sama napisala glasbo in besedila za pesmi ‘Pogled ispod obrva’, ‘Mili moj’, ‘ Djevojka sa sela’, ‘Prijateljice’, ‘Ja samo pjevam’, ‘Odstavljena’….

Album Halo, ki je izšel pod okriljem založbe Dallas Records, prinaša povsem nov zvok. Vse pesmi odlikuje vrhunska produkcija ter videospoti, Severina jih je posnela že 14. Številni in dolgoletni Severinini sodelavci, prijatelji in oboževalci, med njimi smo opazili tudi Tanjo Ribič, Branka Đurića Đura, Anđo Marić, Gorana Karana…, so uživali v celovečernem glasbeno scenskem spektaklu za vse čute. Nove pesmi smo slišali v živo v povsem novih priredbah.

‘Rada bi se zahvalila vsem avtorjem pesmi, sodelavcem, ki so mi pomagali realizirati album. Ravno tako bi se rada zahvalila video umetnikom, ki so v videospotih izvrstno ujeli moja čustva. Režijo tega večera je z idejami osmislil mlad slovenski režiser Rok Pečečnik, ki bo režiral tudi mojo jesensko koncertno turnejo. Posvetili jo bomo našemu Tomažu. Ivona Brnelić, moja dolgoletna sodelavka in prijateljica je kreirala koreografijo.  Hvala vsem mojim kolegom, vse to je samo zaradi njih, da se nocoj malo zabavamo, podružimo in uživamo. Zdi se mi, da mi je uspelo in zato sem neizmerno srečna.’ –  Severina

Severina se je z glasbo vedno dotaknila vseh ter pogosto, vedno pa v koraku pred časom, rušila navidezne meje. Oder z njeno pojavo oživi, njena karizma očara.

Poleg nove turneje je Severina sinoči najavila sodelovanje s podjetjem Viber – lansirala je paket s 27 nalepkami, ki so od včeraj dostopne na linku: https://vb.me/afa471