Največja regionalna pop zvezda Severina bo nastopila na festivalu CMC, kjer bo tudi prejela posebno nagrado za izvajalko leta.

CMC festival Vodice vsako leto poleg festivalskega revijalnega dela organizira tudi niz koncertov največjih glasbenih imen. Letošnjega leta bo na navdušenje mnogih obiskovalcev headliner festivala Severina, največja regionalna glasbena zvezda, ki že skoraj 30 let osvaja srca občinstva in pritegne pozornost povsod, kjer se pojavi. Izdala je že skupno 12 studijskih albumov, številne hite ter velika glasbena sodelovanja s katerimi si je zaslužila zvezdniški status. Severina je vedno korak pred časom, spremlja svetovne glasbene in modne trende, vedno ji uspe, da je na samem vrhu.

“Tvoja prva djevojka”, “Dalmatinka”, “Trava zelena”, “Moja stvar”, “Od rođendana do rođendana”, “Djevojka sa sela”, “Prijateljice”, “Ante”, “Mili moj”, “Virujen u te”, “Adam i Seva”, “Gas, gas”, “Tridesete”, “Dobrodošao u klub”, “Italiana”, “Grad bez ljudi”, “Brad Pitt”, “Tarapana”, “Tutorial”, “Unaprijed gotovo”, “Imaš pravo”, so samo nekateri hiti, ki so osvojili regionalne top liste v vseh teh letih. Novi hiti, med njimi je npr. ‘Losha’, videospot je Severina snemala v New Yorku, se nahajajo na enem bolj pričakovanih albumov tega leta –album ‘Halo’ je izšel pri založbi Dallas Records. Aktualni album bo Severina v petek predstavila v živo na CMC festivalu. Album prinaša povsem nov zvok, pesmi pa so na Youtubu skupno preposlušane več kot 230 milijonkrat. Vse pesmi odlikuje vrhunska produkcija, 14 pesmi je tudi dobilo vrhunsko videopodobo.