Severinin album ‘Halo’, ki je bil objavljen letošnjega februarja, je upravičil svojo titulo ‘najbolj težko pričakovanega albuma v regiji’. Na digitalnih platformah Deezer in Spotify je že več kot mesec dni najbolj poslušan album v celotni regiji, na YouTubu prav tako beleži odlične rezultate. Nove pesmi so bile poslušane že več kot 220 milijonkrat, kar je pokazatelj, kako zelo občinstvo uživa v tem, kar Severina v zadnjem času ustvarja. Zato bo njene oboževalce zagotovo razveselila vest, da bo v ponedeljek, 15. aprila 2019 točno opoldan na Severininem YouTube kanalu in na Facebook strani premierno izšel njen novi videospot za pesem ‘Daleko ti kuča’.

Videospot je bil posnet pred tremi tedni v Zagrebu, kot smo že navajeni v Severininih videospotih, je tudi najnovejši prepleten z metaforičnimi sporočili. Tokrat na simboličen način prikazuje življenjske spremembe. Najprej žalost, potem pa osvobajajoče striženje las. Severina simbolično striže svoje lase, saj marsikatera ženska, ki si želi spremembe, najprej spremeni frizuro. Z novo frizuro v novo življenjsko poglavje. Pod ekranizacijo videospota se je podpisal Ljubba Stefanović. Kreiral je po vzoru besedila, ki ga je napisal Jala Brat, direktor fotografije pa je Igor Lazić, dobitnik mnogih nagrad na filmskih festivalih.

‘Ko delam za Severino, inspiracijo vedno najdem v njej ter v vsem, kar ona ustvari, ustvari pa lahko vse! Ideja za ‘Daleko ti kuća’ se je porodila v najinem pogovoru, ko sva se pogovarjala o odtujenosti. Severina je sama predlagala, da idejo preobraziva v spot. Slike so se začele premikati in nastal je scenarij. To je videospot, ki sem ga res malo režiral. Predlagal sem ji čustvo in ona ga je prikazala. Še več od tega. Noben se ne predaja kadru bolje od nje. Severina je v tem poslu posebna galaksija.’ – je izjavil Ljubba.