T.M.S. CREW, SLOVENSKI SINONIM POZITIVNE ENERGIJE, S SINGLOM “KER SE CENIM” NAPOVEDUJEJO NOVI ALBUM

Singel Ker se cenim napoveduje prihajajoči drugi album zasedbe T.M.S. Crew. Slednji bo poslušalcem na voljo januarja prihodnje leto.

Želja rap dvojca The Masta Skillz (T.M.S.), da bi lahko svoja besedila rapala v spremljavi banda, se je realizirala v začetku leta 2011. Zbere se ekipa, iz dokaj različnih glasbenih žanrov, ki se združi v eno ljubezen do glasbe. T.M.S. crew so Luka Legleria in Jošt Urbanc aka Joe-Joe na vokalu, Teo Peternelj in Nejc Peharc aka Peho na kitari, Simon Roblek aka Sine na basu ter Tomaž Eler aka Tomi na bobnih. Skupaj začnejo z ustvarjanjem avtorske glasbe, ki ideje črpa iz hip hopa, rocka, funka, reggea, jazza in leta 2013 posnamejo prvi album “Kdo miži”.

Tokratni single z naslovom “Ker se cenim” in podnaslovom “Hej, spranec”, napoveduje prihajajoči album, ki izide januarja 2020. Komad je nastal kot odgovor oglaševalskim akcijam, ki nas še posebej glasno nagovarjajo v tem predprazničnem času in pogosto ustvarjajo le namišljene potrebe.

“S tem komadom želimo ljudem sporočiti, naj bodo kritični do stvari, ki jih slišijo preko medijev in vidijo na družbenih omrežjih ter naj se sami odločijo, kaj res potrebujejo in kaj jih bo zares osrečilo”, o skladbi sporočajo T.M.S. Crew.