Foto: Jasmina Lozar Povše

Tatjana Mihelj je pritegnila pozornost slovenske javnosti s talent šovom ‘Nova zvezda Slovenije’. Vtis je pustila kot izvrstna interpretka legendarnih skladb iz obdobja Slovenske popevke, ki jih je vedno obogatila s kančkom sodobne interpretacije.

 

Tatjana je pred korona krizo razveseljevala občinstvo pod odri v Sloveniji, predvsem na Primorskem in tudi prek meje, v Italiji.
Tatjana si je želela ljudi  razveseliti tudi z avtorsko glasbo – želja se ji je uresničila, ko je najprej nastala skladba Sivo mesto – besedilo, glasbo in aranžma je napisal Alex Volasko.
Ob začetku karantene se je odločila, da se umakne, zdaj pa verjame, da je nastopil čas za nov začetek.’ Čas je za  nekaj povsem novega, svežega, optimističnega.’‘ Ob izidu nove pesmi z naslovom ZAKAJ me prevevajo občutki, da se začenja nekaj Novega.
Pesem je poleg avtorja Alexa Volaska aranžiral Žiga Pirnat, to pa je tudi napoved novega sodelovanja in ustvarjanja odlične in prave glasbe zame.
Pesem mi z mogočno orkestracijo in vrhunskim aranžmajem ob vsakokratnem poslušanju vzbudi občutke, da sem končno tam, kje je doma moja duša.
Hvala Aleksu za slednjo in vse, kar je napisal zame, čas je za nove, srčne poti.
Naj vas ob poslušanju prevzame!’– TATJANA MIHELJ

Besedilo: Alex Volasko
Glasba: Alex Volasko
Aranžma: Žiga Pirnat
Foto: Jasmina Lozar Povše