Moya, lanskoletna finalistka festivala Melodije morja in sonca, ter Tinkara Kovač predstavljata skladbo Luč na koncu, ki bo kmalu izšla tudi na Tinkarinem albumu Soba za dva.

»Skladba Luč na koncu je skladba mlajše kolegice Mojce Štoka- Moye, ki sem jo pred kratkim spoznala na glasbenih odrih. Povabila me je, da združiva moči v eni zelo rockovsko obarvani skladbi, ki jo je napisala skupaj z Janom Baruco. Takoj me je prepričala njena energija in moč in z veseljem sem se odzvala. Spomnila me je namreč tudi na moje rokovske korenine!

Obenem pa je ta skladba tudi prva v nizu vseh skladb, ki jih bom v letošnjem poletju zaokrožila v album z naslovom Soba za dva. Na njem bo lepo število mojih glasbenih sodelovanj v zadnjih parih letih.«- Tinkara Kovač

Mojca Štoka – Moya je pevka, tekstopiska in glasbenica, ki je za skladbo Luč na koncu napisala besedilo, skupaj z Janom Baruca pa je napisala tudi glasbo. Sodelovanje z glasbenico Tinkaro je bilo za Moyo zelo logična izbira: “S pesmijo želim spomniti tiste, ki so morda izgubili tisto luč v sebi, da niso sami in da se zmorejo rešiti iz “teme”. Za snemanje smo izbrali Grad Lože, ki ima prav posebno mistično energijo in še kako “paše” v kontekst same pesmi; in ekipa Kleva films je vse to ujela v sam video, tudi s pomočjo ognja, ki predstavlja luč (Svetlana Cigoj).

Za prav poseben outfit pa je poskrbela Tjaša Škapin, kjer smo že z oblekami ponazorili v tem primeru moč ženske: fuksija barva kot nežna ženska energija in črna v kombinaciji z usnjem, ki predstavlja moč.”

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/gasLLpb3cO4″ title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share” allowfullscreen></iframe>