Tinkara Kovač je za konec leta pripravila izid novega singla, ki nosi zanimivo zgodbo o sodelovanju in ustvarjanju – Tinkara se je poklonila zapuščini italijanske popularne glasbe ter ustvarila lastno interpretacijo pesmi, ki jo je napisal italijanski kantavtor Bindi.

Do snidenja v živo in izdaje albuma pa Tinkara za vse tiste, ki imajo radi njeno glasbo, ob zaključku leta pripravlja prav poseben koncert v živo preko spleta. Več podrobnosti o tem virtualnem druženju bo razkrila postopoma preko Facebooka in Instagrama in svoje spletne strani www.tinkarakovac.si – ter v koncert interaktivno vključila publiko.

‘Moj dolgoletni prijatelj Alberto Zeppieri me je letos ponovno povabil k sodelovanju – izdajal je kompilacijo”Ritratti d’autore” posvečeno dvema italijanskima kantavtorskima velikanoma Bindiju in Bassignanu in želel si je, da bi imel vsaj eno mojo interpretacijo na njej, to bo tudi edina pesem na tem albumu v slovenskem jeziku. Skladbo mi je zaupal v prepesnitev in tako je nastala O, morje, ki bo uvrščena seveda tudi na album Neskončnost. ‘ – Tinkara Kovač