Tomislav Marić je bosansko – hercegovski pevec, poznan pod umetniškim imenom ToMa.
Na Hrvaškem je postal prepoznaven že v tretji sezoni televizijskega šova The Voice Hrvaška, zaslovel pa je leta 2021, po uspešnem sodelovanju na Dori, hrvaškem tekmovanju za pesem Evrovizije, kjer je zasedel odlično šesto mesto.
ToMi glasbeni kritiki prerokujejo svetlo in še bolj uspešno prihodnost. Pevec je tik pred izidom prvega albuma.
Foto – Jan Erceg

Po enem najuspešnejših singlov leta, ‘193’, ToMa predstavlja naslovni singel prihajajočega prvenca ‘Prevari me osjećaj’.
‘Prevari me osjećaj’ je močna balada, na kateri je ponovno sodelovala preverjena ekipa Lockroom, ki jo sestavljata Jan Jakovljev in ToMa.
Ljubezenski brodolomi, vrtinci čustev, vzponi in padci, odrekanja – vse to so slike, skozi katere nas ToMa popelje v novi pesmi, ki jo je napisal: ”‘Prevari me osjećaj’ je res nekaj, na kar sem do sedaj najbolj ponosen. Priznajmo si, vsaka pesem je izziv zase in vsaka vzbuja ponos. Pri tej pesmi sem najbolj ponosen na to, da mi je uspelo opisati, kako se človeku zgodi, da obupa nad ljubeznijo, kako se zgodi padec v življenju, za katerega nihče ni pričakoval, da se bo zgodil v nekem odnosu. Pesem ni avtobiografska, je pa posvečena vsem tistim, ki so morali nekoga zapustiti, čeprav so mislili, da se bodo z njim ali njo objemali do konca življenja.”


Foto – Matija Režek in Gordan Svilar