V sredo smo izdali novi single “Več energije” simpatičnega Primorca Tomosa, ki smo vam ga poleti predstavili s singlom “Gruv za muv”. Tokrat nam prinaša val pozitivne energije in refren, ob katerem, se vam bo narisal nasmeh na obrazu.

Videospot je posnela ekipa Production Lair, za režijo je poskrbel Nejc Laščak, ki je režiral večino Tomosovih videospotov.

O dolgoletnem sodelovanju Tomos pove: “Nejc je odličen režiser. Vedno mu pokažem komad, pogovarjava se o komadu, se poglobiva v besedilo, sprašujeva kaj je point komada, nato nastane scenarij za videospot. Delamo malo drugačne videospote od ostalih, mislim, da je prav to pomembno,da se me ljudje lahko po tem bolj zapomnijo… z ekipo Production lair delamo na mojem stilu, da bi bil čimbolj unikaten, čimbolj drugačen od ostalih. Prav tako delamo z producentoma Janijem Klančičem ter Matejem Doljakom, s katerima skušamo našo glasbo vedno bolj zaviti v neko svojo smer..”

Videospot za “Več energije” je bil sneman na Krasu in v Lipici, za končno skupno sceno pa so uporabili taborniški prostor “odporne želve” Deskle. Spet se v videospotu pojavi Mr. Bananko, lik, ki ga poznamo že iz prejšnjega videospota in ga je odlično uprizoril plesalec Daniel Mutić.

Režiser Nejc Laščak nam je o vsebini videa povedal: “V videu spremljamo Tomosa, ki pripoveduje svojo življensko zgodbo s pomočjo simbolike in se sprašuje o smislu le-te. S pomočjo prijatelja (Mr. Bananko), ki predstavlja pomoč v trenutkih ko dvomimo vase ter ga popelje, do odgovora da v življenju je najpomembnejša ljubezen ter prijateljstvo.”