Po tem, ko nas je Tomos dodobra razplesal s singlom “Gruv za muv”, nam v pozdrav jeseni in navkljub apokaliptičnem letu 2020, nam ta simpatični Primorec predstavlja single “Več energije”, kjer je pri refrenu sodelovala Mojca Štoka aka Moya.

Single prinaša val pozitivne energije, prav tako kot “Gruv za muv”, a nastal je v času, ko je bil Tomos najbolj na tleh. O nastajanju je povedal: “Skušal sem vso negativo spreobrniti v pozitivo, ko sem v studiju snemal prvi demo, sem se takoj počutil bolje. Besede so privrele ven iz mene in ko sem poslušal kaj smo posneli, me je v sekundi preplavila nostalgija, lepi spomini, kateri mi vedno narisejo nasmeh na lice. Zavedam se, da gre čas prehitro mimo, zato cenim vsak trenutek s prijatelji in družino, ter mojo ekipo Production Lair, ki mi že skoraj 10 let stoji ob strani. Za vse te ljudi je nastal komad “Več energije”, saj prav to dobim od njih.”

Moya

Mojca Štoka ali Moya je na glasbene odre stopila dobrih 10 let nazaj v zasedbi Turn Around, kasneje je bila več let frontvokalistka blues skupine Mojo. Zadnjih nekaj let je svoj čas posvetila svojemu solo glasbenemu projektu Moya, kjer ustvarja avtorska besedila in glasbo, pri čemur sodeluje z Janom Baruco, ki poskrbi za njene aranžmaje in produkcijo. Skupaj sestavljata akustični duet Moya & Yan. V začetku leta 2019 je izdala samostojno glasbeno zgoščenko Zvezdni utrinki. Ustvarjanje novih pesmi pa nadaljuje še naprej.

Sodelovala in glasbene odre si je delila z več slovenskimi glasbenimi avtorji (Ditka, Pertinach, Iztok Easy Novak, Urban Vidmar, Ditka, Rudi Bučar, Yan Baray, Andrej Orel, Združeni goriški glasbeniki, Matija Bolčina, Emšo blues band, Tomi Purich trio, večkratna sodelovanja z različnimi pihalnimi orkestri…)