Naredi te močnejšega, vse kar te ne ubije..

Po spevnem singlu “Slika”, kjer se nam je Triiiple pokazal v bolj nostalgični luči, se nam tokrat predstavlja z motivacijskim singlom “Vzam si to”, pri snemanju katerega sta sodelovala Smirbe in Chiro iz jeseniške zasedbe La Bagra. Skupaj sporočajo, da si vsak zasluži doseči, kar si želi in tako je nastal single “Vzam si to”.

Triiiple je o singlu povedal: “Ta komad sem napisal, ko sem preživljal težke čase svojega življenja, ko sem bil najbolj na dnu. Vsi vemo, da z jokom in žalostnimi komadi ne dosežeš nič, zato sem ubral drugo pot. Začel sem trenirat in prav trening mi je dal to motivacijo, da sem se soočil s svojimi problemi in psihološko moč, da sem se počutil bolje in bil psihično močnejši. La Bagro sem povabil, ker imata podobne izkušnje in s tem komadom sporočamo, da ne glede na to, kako globoko na dnu si, zberi to moč, se poberi in si vzemi vse, kar si želiš. S trdo voljo se da vse doseči.. sam’ vzam’ si to.”

Besedilo za skladbo “Vzam si to” so napisali Triiiple, Chiro in Smirbe vsak zase, za odličen beat in instumentalno izvedbo pa je poskrbel nadobudni velenjski producent GimiPrø, ki ima na Youtube kanalu več kot 90 tisoč sledilcev. Mix in master je bil narejen v Studiu Kamnik, videospot pa je režirala, montirala in editirala Profetesa.

“S Triiiplom se poznava že dolgo in bilo je le vprašanje časa kdaj se bo zgodilo to gostovanje na albumu. Z njim se družim tudi zasebno, v času snemanja pa je bilo vzdušje še bolj zabavno. Videospot smo snemali tri dni, na treh lokacijah – v Velenju, Grosuplju in na Jesenicah in prav vsak dan je imel svoj čar, vsak dan smo se do solz nasmejali,” je o singlu in nastajanju povedal Chiro iz La Bagre.