Velenjski raper Triiiple je objavil četrti studijski album, ki nosi naslov ‘Pripravljen na vse’ – najavlja ga s singlom ki ga je posnel s priljubljeno glasbenico Neisho, tokrat v zelo osebno izpovedni pesmi, ki jo je poimenoval ‘Angela’.
Pesem pripoveduje o Triiiplovi resnični življenjski zgodbi, usoda je tako hotela, da je postal očka samohranilec, njegova sinova pa sta, kot pravi, njegova največja angela. V pesmi prizna, da je »brez zveze govorit zdaj, kaj vse se je zgodilo, zdaj je končno mimo, zdaj je čas da zaživimo«, obenem pa pove, da je bila pot do sedanje sreče dolga in naporna.

V pripadajoče videospotu spremljamo vsakodnevne prizore iz Triiiplovega družinskega življenja, raper je prevzel vlogo očeta in mame, pri vsem, kar počne za sinova, pa mu ni nič težko- »za vaju živim, za vaju se borim, ni časa za jok, z vama sem srečen, ne glede na grde spomine in bolečine, ko enkrat boš odrastel, vse to razumel boš sine. Tako kot v pravljici, vse dobro se konča, mi trije živimo v pravljici in to je zgodba ta.«- je popolnoma odkrit TriiIple.
Pesem ‘Angela’ je že drugo sodelovanje z vsestransko glasbenico Neisho, na albumu Pripravljen na vse boste našli tudi singel Slika, pri tej pesmi je sodeloval karizmatični štajerski raper Emkej.