TURISTI
predstavljajo novo feel good skladbo
“VEGAS”
Reška rock četverica Turisti predstavlja novi avtorski single “Vegas” z aktualnega albuma REVOLUCIÓN. Govorimo o zasanjani, skoraj atmosferični skladbi, ki eskapistično govori o odhajanju, oddaljenih mestih, ki vzbujajo občutke neobremenjenega in sijočega življenja in o ponovnih srečanjih. Radijska verzija je nekoliko drugačna, zato obvezno poslušajte tudi original. Ivin glavni vokal je dobil idealno okrepitev, njihovi vokali se popolno prepletajo, izmenjujejo in skupaj govorijo o … poslušajte in odkrijte sami.
⬇️ TURISTI ⬇️

Iva Močibob | Bobo Grujičić | Sergej Hofman | Vava Simcich

——

besedilo, glasba in aranžma | Vlado Simcich Vava

produkcija | Matej Zec, studio G.I.S.

 Turisti so bili kreativni tudi v tednih izolacije, saj so nam v sklopu Dallasovih online koncertov #karantenasessions predstavili pesmi ‘Samo ljubav’ in ‘Nepobjedivi’. Nedolgo za tem je prišel single Ovi su dani takvi”, svojevrstno posvetilo izredni situaciji, ki je ustavila svet.

“Vegas” je še ena radiofonična, odlično aranžirana skladba, idealna za dnevno sanjarjenje in načrtovanje prihodnosti in boljšega življenja, v katerem nam bodo novi kraji in nove pozitivne energije dale občutek uživanja v vsem, kar dobro življenje nudi.