Glede na to, da so do nadaljnega vsa koncertna in adventna dogajanja v letu 2020 odpovedana, so se glasbeniki zasedbe Vatra odločili, da bodo za vas odigrali niz koncertov iz svojega »brloga«, kakor imenujejo svoj prostor za vaje, snemanje in uživanje. Pripravili so niz presenečenj in koncertov z naslovom Vatra Advent Tour, prvi online koncert pa bo na vrsti že jutri, 21. novembra ob 21. uri, ko jih boste lahko slišali in videli preko prenosa v živo na družbenih omrežjih Vatre in Dallas Records.

»Če že ne morete na koncerte v času Adventa, bomo mi koncerte prinesli k vam. Vse informacije najdete na naših družbenih omrežjih«, je povedal Ivan Dečak o prihajajoči virtualni turneji.

Te koncerte bodo izvedli ob pomoči prijateljev/sponzorjev, ki so v tem neugodnem času za glasbenike in koncertov lačno publiko, usmerili svoja sredstva v organizacijo tega posebnega projekta in na tak način ponovno povezali bend in publiko.

Vsako soboto do konca leta se ob 21h spomnite na koncert in na spletu zavijte v Vatrin »brlog«, kjer lahko izrazite svoje mnenje v živo.