Dolgo pričakovano rojstnodnevno slavje Vatre je izpolnilo pa tudi preseglo vsa pričakovanja občinstva, ki je v petek zvečer dodobra napolnilo Malo dvorano Doma Sportova v Zagrebu.
Dve desetletji benda in izid novega albuma »Nama se nikud ne žuri« na dan koncerta, so Vatra obeležili na najboljši možen način; s fantastičnim koncertom enega najboljših hrvaških live bendov na katerem so udarno in suvereno jadrali skozi vse faze svoje kariere, začinjene z vrhunsko produkcijo zvoka, luči, video projekcij in pirotehnike.
Kot se spodobi za rojstni dan, so seveda povabili tudi goste; odzval se je Massimo, saj brez skupne izvedbe velikega hita »Nama se nikud ne žuri« takšno slavje ni moglo miniti. Slavju se je pridružil tudi Damir Urban, s katerim se Vatra izvedla zdaj že kultni »Tremolo«, kot tudi njegovo uspešnico »Mjesto za mene« in Antonija Šerić – Tonka iz skupine Pavel, ki je z Ivanom delila vokale v rokerski himni »Ima li budnih«.
Na samem začetku koncerta, med skladbo »Gorim« je občinstvo uživalo v odlični pirotehnični scenografiji, ki je na najboljši mogoči način zaokrožila izvedbo. Sledil je akustični set v katerem smo lahko slišali prelepi ljubezenski skladbi »Želim biti ti« in »Eskim«. Aktualni single »Sve je tišina« je spremljala koreografija dveh atraktivnih plesalk, na katero sta se odlično navezovala tudi naslednja dva singla iz aktualnega albuma »Sekvoje« in »Ukleti Holandez«.
Na odru so se ognjeni ekipi pridružili tudi Stipe B. Mađor, član skupine Pavel in Kawasaki3P in kitarist Pavle Miholjević (ex Svadbas), ki poleg Jure Ferina podpisuje produkcijo albuma »Nama se nikud ne žuri«.
Publika je bila fenomenalna, uživala je v vsaki minuti rojstnodnevnega koncerta, ki so ga Vatra končali s skladbo »Bilo je dobro dok je trajalo«. Seveda pa se je izvrstna atmosfera nadaljevala v prvi bis s skladbo »Tango« in »Rusku«. Za konec so, zdaj že tradicionalno, zaključili s skladbo »Vrati se«, ki je originalno objavljena na debitantskem albumu Vatre.

Ognjena Vatra je polna vtisov, njihov Ivan pa je o rojstnodnevnem koncertu povedal: »Koncert v Domu Sportova je izpolnil vsa naša pričakovanja. Neizmerno sem hvaležen naši publiki, ki nam sledi in brez katerih koncert 20. rojstnega dneva ne bi bil popoln. Baterije so že napolnjene in podajamo se v nove delovne zmage, saj se dvajseti rojstni dan v našem primeru slavi skozi celotno leto 2019.«