VATRA je nov videospot posnela v enem kadru Poglejte si ‘Vidi kako se smiješ’

‘ Da bi spot posneli samo iz enega kadra? Ok, zakaj pa ne?’

Priljubljena hrvaška skuina Vatra je predstavila nov videospot, ki napoveduje njihov že tretji studijski album.
Kreativna, večkrat nagrajena skupina, ki ne miruje tudi med karantenskimi časi, je nov videospot posnela v skrivnostnem dvorcu v Suhopolju na Hrvaškem.

Režiser Filip Gržinčić je za lokacijo snemanja novega spota predlagal obalno Opatijo. Ivan Dečak, predan glasbenik, avtor – in očka, pa je medtem obiskal omenjeni grad na družinskem izletu. Obisk je nanj naredil tako velik vtis, da je prepričal režiserja, da spremeni lokacijo snemanja.
Pri snemanju videospota je sodelovala igralka Helena Minić Matanić – in ustvarjanje, ki bo razveselilo virtualno občinstvo se je pričelo.
Po singlu ‘Carstvo sunca’ in ‘Sva naša ljeta’ je singl ‘Vidim kako se smiješ’ že tretji single, ki najavlja tretji studijski album.

‘To pesem sem napisal, ker si želim, da bi na obrazih, ki jih srečujem, spet videl nasmehe. Tematika pesmi morda ni lahkotna, sta pa zato glasba in videospot toliko bolj razigrana. Moja želja je bila, da na nek način skušam vrniti ljudem življenjsko radost, ki smo jo v zadnjem času izgubili’ – je izjavil Ivan Dečak.
Vsestranski glasbenik in avtor Ivan Dečak se je v karanteskih časih, ko ni koncertov, posvetil ustvarajanju glasbe. Glasbenik pravi, da mu pri pisanju novih pesmi najbolj koristi izolacija, prav te je imel v zadnjem letu na pretek. Skladal je tudi nove pesmi za hrvaškega glasbenika Massima, s katerim sta v preteklosti posnela mega hit Nama se nikud ne žuri.