Na krilih superhita ‘Nama se nikud ne žuri’ (ft. Massimo) – skladba se je polna dva meseca obdržala na prvem mestu na HRTOP40 listi najbolj predvajanih pesmi – Vatra najavlja veliko obletnico – 20 let obstoja Vatre. Obletnico bodo obeležili z izidom novega albuma in rojstnodnevnim koncertom ‘VATRA XX’– v petek, 5. aprila 2019 v Domu Sportova!

‘Dvajset let je minilo prehitro, to se, kot veste, rado zgodi, ko v dobri družbi počneš nekaj, kar delaš najrajši! Z velikim zadovoljstvom najavljamo naš  ‘XX koncert’  v Domu Sportova! Vsem, ki boste prišli, bomo pokazali ‘Vatromet’ čustev, prvih 200 fanov, ki bodo kupili vstopnico za koncert, bomo nagradili s še enim, ekskluzivnim koncertom, ki bo zaprt za širšo javnost in bo na tajni lokaciji.’ Ivan Dečak, pevec skupineVatra.

In res, ko pogledamo, kako aktivni so bili v Vatri v zadnjih dvajsetih letih, lahko razumemo, da jim je čas minil tako zelo hitro. V teh dveh desetletjih je Vatra objavila 9 albumov, osvojila niz Porinov, Črnih Mačkov in drugih hrvaških glasbenih nagradustvarili so kup hitov, ki so obeležili njihovo kariero, večji del tega časa pa so preživeli v kombiju – z njim so prepotovali na stotine tisoče kilometrov – da bi prispeli na več tisoč koncertov in drugih nastopov, ki so se odvili vse do danes. Prav zato bo Vatra rojstni dan praznovala delovno – v Domu Sportova!