AshBo oziroma Ashley Colburn in Bojan Jambrošić, sta si takojšnje simpatije hrvaške javnosti pridobila s skupnim nastopom v šovu ‘Zvezde pojejo’. Ashley Colburn je sicer ameriška televizijska producentka in voditeljica ter predana ambasadorka hrvaškega turizma. Hrvaška javnost je Ashley spoznala skozi njen dokumentarec ‘Wow Croatia!’, ki je bil celo nagrajen s prestižno nagrado Emmy.
Bojan Jambrošić je priljubljen hrvaški pevec, zmagal je v prvi sezoni šova Hrvaška išče zvezdo. Šov mu je na široko odprl vrata, Bojan je izdal več albumov ter postal del hrvaške javne scene.

Za Ashley je bilo snemanje singla z Bojanom prva studijska izkušnja – kljub temu se je v novi vlogi znašla več kot odlično, v pesem pa je vnesla svojo prirojeno vedrino in simpatičnost. Skladba ‘Zadnja stanica’ je dobila še pripadajoč videospot – v samo 4 dneh so pri snemanju le tega prepotovali Hrvaško od severa do juga – prav zato v spotu vidimo prizore iz Međimurja, Zagreba, Dalmacije in iz Dubrovnika. Pravzaprav je prav Ashley izkoristila svoje bogate producentske izkušnje ter vzela režisersko palico v svoje roke.

Ashley je izkušnjo komentirala takole: »Ko me je Bojan vprašal ali si želim posneti duet z njim, nisem oklevala niti sekunde. Mislim, da bo ta pesem postala zelo lep spomin. V šovu Zvezde pojejo sem z Bojanom pri delu res uživala, ugotovila sem, da zelo rada pojem, še posebej z njim.«