Vikend revolucija z novim singlom “U.U.U.” nadaljuje glasbeno analizo medosebnih odnosov.

Pesem ‘U.U.U.’ tretji singel Vikend revolucije je izšel za Dallas Records in prihaja po ‘Supermanu’, ki v nasprotju z naslovom govori o nadčloveški ‘volji do nemoči’, nadčloveškem prizadevanju, da se mnogi izognejo – človeškemu. Človek kot posameznik in medosebni odnosi so tudi predmet novega singla.

“U.U.U.” govori o tanki meji med boji, ki jih vodimo proti nekomu, in tistimi, ki jih vodimo z nekom. Včasih se zdi, da moramo v teh procesih izbrati taktiko in strani, včasih pa namesto boja, ločevanje poti predstavlja obojestransko zmago.

Razmišljanja o odnosih se odražajo v avtorjevem žigu Hrvoja Prpića; besedila so bolj intimna in osebna, zvok pa bolj prefinjen. Še vedno je zelo prepoznaven, ker je njegov lajtmotiv spretna kombinacija stilov. Hrvojev glasbeni okus se je z leti spreminjal, veliko je odkril in se naučil, kar ga je nato spodbudilo, da vse te novosti vključi v glasbo, ki jo ustvarja. In skupaj z njim po številnih začetkih in prekinitvah, spremembah članov in smeri gibanja gonilno silo skupine sestavljajo Mirta Mornar (vokal), Tihomir Babić (kitara) in Zvonimir Penava (klaviature).