Viviani Kukar najprej iskrene čestitke in vse najlepše na njeni novi glasbeni poti! Dobrodošla v družini Dallas Records!
Arijana Lucas, Tatjana Mihelj, Taja Šviligoj in Elizabeta Lebar – vsaka čast !!!– za nas ste prav tako velike zmagovalke!
Na založbi Dallas Records nismo čakali in smo še pred finalno oddajo začeli pripravljati in snemati pesmi za finalistke oddaje ‘NOVA ZVEZDA SLOVENIJE’. Naključje je hotelo, da smo najprej dokončali skladbo Viviane Kukar, današnje velike zmagovalke šova ‘NOVA ZVEZDA SLOVENIJE’, o njeni zmagi ste odločili gledalci z današnjim glasovanjem po telefonu.
Glasbo za singel ‘ Za kratek čas’ je napisal Alex Volasko, slovenski glasbenik, pevec, pisec pesmi in producent, besedilo pa prav tako Alex Volasko in pa Saša Lešnjak.

V kratkem bo luč sveta ugledal še videospot skladbe ‘Za kratek čas’ – kje je bil sneman in s čim nas bo Viviana v videospotu presenetila, pa naj zaenkrat ostane skrivnost!
Skladba ‘Za kratek čas’ je izšla ob pravem času – tik ob pričetku brezskrbnega poletja, naj vas prevzame življenje in prva skladba Viviane Kukar!
‘Ta tvoj nasmeh obarva nebo,
Zvezde žarijo le skozi temo,
Kar si želiš, že v sebi imaš,
Naj te prevzame to življenje
za kratek čas’