Vedno pozitiven Werner je tokrat združil moči z dobrim prijateljem Ruskom Richijem. Svoje prijateljstvo sta uglasbila v pesmi ”Druže moj”, ob nastajanju projekta pa je prišlo do kar nekaj zanimivih pripetljajev.
Pričelo se je s tem, da je Rusko pripravljal pesem, ne da bi vedel, ali bo Werner sploh za sodelovanje. V studiu sta se nato izvrstno ujela in se ”v stilu dobrega starega yugo rocka” kot dva dolgoletna prijatelja usedla ter pomenila o življenjski ljubezni.

Vsebinsko sta prijateljsko zgodbo nato pretopila tudi v vizualno obliko, ter predstavila videospot, posnet v Abitantih. Tudi na snemanju na primorskem pa ni bilo dolgčas.
Na obisk sta med snemanjem prišla Saša Lendero in Miha Hercog ter ob stari kraški hiši pripravila spomladanski piknik. Za še več smeha pa je poskrbel kar Werner sam, saj se mu je zataknilo pri zapenjanju pasu. Na zadnje ga je vendarle kot dober ”druže” rešil kar Rusko, s tem da je pokleknil na tla ter ga ”opasal”.

Ob nastajanju skladbe in videospota pa sta se v zgodbo vpletla še dva prijatelja. Snemali so v studiu Aleša Zibelnika (ki je soodgovoren tudi za aranžma), za režijo videospota pa je poskrbel Perica Rai. Več o peripetijah s snemanja ter tudi o privatnem življenju in ustvarjanju Wernerja si lahko preberete na njegovi novi spletni strani https://izprveroke.com/. Poleg glasbenih vsebin se na njem nahajajo tudi prispevki o njegovem poslovnem delovanju, o lepoti in zdravju, o varčevanju in naložbah ter o hišnih ljubljenčkih. Nam pa je sporočil, da ga tekom letošnjega poletja čaka še kar nekaj glasbenih prijateljskih dogodivščin.