Občinstvo v Stožicah je včeraj pelo v znaku “Milimetra” in drugimi velikimi hiti Željka Joksimovića. Eden izmed najbolj priljubljenih glasbenikov v regiji je priredil spektakularni koncert pred več tisoč ljudmi v največji dvorani v Sloveniji na dan, ko Ljubljana praznuje svoj mestni praznik. Vendar pa je bila, sodeč po emocijah in navdušenju ljubiteljev dobre glasbe, tudi praznik ljubezni.

Željko je nizal hite, med katerimi sta bili tudi uspešnici Evrovizije “Lane moje” in “Nije ljubav stvar”, nato “Leđa o leđa”, “Ljubavi”, “Ludak kao ja”, “Libero”, “Telo vreteno”, “Drska ženo plava” in drugi, vendar je, kot pričakovano, pesem Milimetar povzročila največje reakcije. Gre za pesem, ki ima več kot 55 milijonov ogledov na YouTubu in je postala najboljši hit v celotni regiji.

– “Hvala, Ljubljana! Zelo sem vesel, da sem se vrnil v Slovenijo in da ste mi pomagali prirediti tak večer. Bili ste čudoviti, tako kot vsakič” – je dejal Joksimović, ko je prišel na oder, ki je bil opremljen z najnovejšimi vizualno-scenskimi efekti, s številnimi LED zasloni in vrhunskim zvokom ter produkcijsko podporo.